Beste Landal gast,

 

Wegens de Covid-19 maatregelen is het restaurant van Landal Mooi Zutendaal gesloten. 

Op deze website kunnen jullie een online bestelling plaatsen, deze bestelling wordt warm geleverd aan jullie woning of jullie kunnen de bestelling ook komen afhalen in het restaurant. Bestellingen voor de dag zelf dienen voor 16 uur te gebeuren, bestellingen die na 16 uur binnenkomen worden de dag erna geleverd 

Betalingen kunnen met de kaart of cash gebeuren.

Ontbijt: (bestellen voor 20 uur voor levering dag nadien)

Het ontbijt wordt altijd geleverd. De levering vind plaats tussen 8:30 uur en 9:30 uur. Indien jullie bij opmerkingen een uur zetten kunnen we hier mee rekening houden maar dit is geen garantie dat we het ontbijt kunnen leveren op dat uur. 

A la carte: (bestellen voor 16uur voor levering de dag zelf)

De gerechten op de menukaart worden altijd warm geleverd (tenzij anders aangegeven). Gelieve bij het bestellen bij opmerkingen te zetten welk uur dit geleverd mag worden. 

Gourmet: (bestellen voor 20 uur voor leveringen dag nadien)

Heeft u een voucher? Dan kunt u enkel telefonisch bestellen of even langskomen in het restaurant.

Heeft u geen voucher? Dan kan u gewoon via de website een bestelling plaatsen. De gourmet wordt geleverd aan de woning tussen 16 uur en 17 uur. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Wij beschikken over een loper en zetten de gourmet in jullie woning.

Snackbar (enkel afhaal in het restaurant mogelijk!):

In het restaurant kunnen jullie ook frieten, snacks en pizzas afhalen. In het restaurant en op de receptie kunnen jullie een flyer krijgen met het assortiment.

Voor de actuele openingstijden van de snackbar kunnen jullie de Landal app raadplegen.